dissabte, 17 de juliol del 2010

Els problemes ecónomics del Cassà fan que el futbol del Maresme torni a somriure

S'anava cuinant des de feia dies, però ahir, en assemblea general es va consumar: el Cassà renuncia a la 3a divisió i jugarà a Regional Preferent la próxima temporada. Els 32 socis de l'entitat que van assistir a l'assemblea van votar a favor de renunciar a la plaça i començar de nou per intentar recuperar el club. Així doncs, la categoria que tant havia costat mantenir en els terrenys de joc es perd als despatxos i mesos després d'acabar la lliga. Per la nova temporada, on no podran assolir, contan només amb 2 jugadors (Quimet Boadas i Adrià Salas) i la continuïtat de l'entrenador no està confirmada.

La notícia es va agafar amb alegria al Maresme. Després d'un any on el futbol de la comarca havia fregat el rídicul, contant prácticament equips per descensos (Premià, Matarò, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt) i on només es salvava l'ascens del Masnou, ahir tornava a somriure.

El CE Premià després de dos anys on es va quedar a les portes de disputar la promoció d'ascens a 2aB, especialment la última on va estar en posicions de playoff fins al minut 72 de l'últim partit de de lliga, baixava a 1a Catalana per culpa dels descensos compensats fa gairebé un mes i mig, després de la derrota del Reus a Jerez de los Caballeros. Una temporada molt complicada, amb moltes lesions i on els fitxatges no van rendir com s'esperava, s'acabava amb un descens, a la pràctica, immerescut. Però la renuncia del Cassà torna a posar al Premià a 3a i la il·lusió als seus aficionats. El Premià encara no té perfilada la seva plantilla, d'on han sortit els jugadors més importants (Suriñach, Melo, Gerard i Sergio Ginés) encara que s'han realitzat tres renovacions destacables (Litus, Abel i Kevin) i set fitxatges més, d'on destaca el pitxitixi de Regional Preferent, Cristóbal, que ve del Ripollet. Ara, queden dies per acabar de tancar la plantilla i sobretot algunes renovacions més, el que si es segur és que Jordi Costa continuarà un any més a la banqueta.

Vilassar de Mar era l'altra localitat del Maresme on es seguia de ben a prop el que passés a l'assemblea del Cassà. El conjunt vilassarenc va descendir exactament el mateix dia que el Premià, el passat 6 de juny. Aquell dia el Vilassar aconseguia salvar el descens directe pel matí, en l'última jornada de 1a Catalana amb un gol d'Àngel a l'últim minut que feia respirar els aficionats i condemnava al Marianao. La crueltat, però, es va creuar en el camí dels blanquiroigs i aproximadament sis hores després de celebrar la salvació, descendien amb la esmentada derrota del Reus a Jerez de los Caballeros. Ara la crueltat que van viure els aficionats del Vilassar s'ha esvaït amb la notícia del seu retorn a 1a Catalana. De moment el Vilassar compta ja amb 16 efectius ente fitxatges i renovacions i Manel Moya serà l'entrenador.

1 comentari:

  1. una gran injusticia, tot i que sembla que els socis del cassa se estan replantejant seguir a tercera divisio
    encara no es oficial que baixin a preferent
    anims cassa hem de seguir a tercera

    ResponElimina