dilluns, 2 d’agost del 2010

Histórics dia 1

Sant Andreu -- Martinenc -- Sants

18.30h Sant Andreu 1-0 Martinenc
Moyano 33'

Sant Andreu: Morales, Álex Cacho, Pelegrí, Moyano, Uri, Curro, Héctor Bueno, Luis Blanco, Aday, Miguélez i Joel.
Martinenc: Yammadou, Benjamin, Aitor, Miguel, David Amat, Héctor, Buscas, Ricardo, Castillo, Joel i Eduardo.

19.30h Martinenc 0-1 Sants
Forzinetti 39'

Martinenc: Yammadou (Jordi 13’), Miguel (Colinas 13’), David Amat, Cámara, César, Óscar Cornet, Ariel, Álex, Pol (Benjamin 23’), Vidal i Mohamed.
Sants: Jordi, Óscar, Rueda, Oriol, Fran, Gala, Marcos Forzinetti, Manu, Carlos, Cano i Acosta.

20.30h Sant Andreu 0-0 Sants
Pen: 4-2

Sant Andreu: Oliver, Poño, Pelegrí, Moyano (Manteca 21’), Dani Guillén, Xavi Moro, Héctor Garcia, Dani Martí, Tarradellas, Llobet i Matamala.
Sants: Carulla, Óscar, Oriol, Fran Avilés (Urrutia 40’), Acosta, Rangel, Marcos Forzinetti, Xavi Pascual, Dani Tacón, Miguel Ángel i Hanza.

Crónica

Oliver classifica al Sant Andreu als penals
Els penals han acabat decidint la primera jornada del torneig després que Sant Andreu i Sants s'hagin imposat per la mínima al Martinenc i hagin empatat a 0 en el duel final. Oliver, el porter suplent del Sant Andreu ha aprofitat la seva oportunitat, aturant 2 penals i classificant el seu equip per semifinals.

Bones sensacions per l'equip quatribarrat, encara que la falta de rodatge l'ha fet patir més del compte i el Sants, liderat per Acosta, ha tingut també les seves opcions i emular al Premià, que ja va fer fora al Sant Andreu ara fa un any en un triangular pràcticament calcat al d'avui i que es va decidir també per penals. Peró avui, per fi, l'ha sort dels penals ha acabat caient pel cantó quatribarrat.

MVP de la jornada

Acosta (Sants). Gran actuació del capità del Sants en el dia d'avui. Ha mantingut viu al seu equip fins al final, oferint-se incansablament al mig del camp, recuperant pilotes i creant perill. Una actuació que ha fet que als presents ens fos díficil creure que aquest jugador jugava a 1a Catalana i no més a munt. Peró com a vegades sol passar al món del futbol, ha errat el penal definitiu davant l'estirada d'Oliver.

----

Prévia

Sant Andreu: debut en pretemporada de l'equip de Natxo Gonzàlez. Serà el primer partit que disputi el conjunt quatribarrat després de l'injusta eliminatória davant el Barça Atlétic. El nou equip, per uns més prometedor, per altres ménys competitiu que l'any passat, es posarà en escena sobre la gespa del Guinardó. Natxo espera fer debutar tots els fitxatges i fer dos equips diferents per a cada un dels partits.

Sants: després de no patir massa per mantindre la categoria en l'any del retorn a 1a Catalana, el Sants sembla afrontar la nova campanya amb objectius similars. El prometedor David Haro ha marxat al Prat, i l'equip ha renovat a la majoria dels seus jugadors, realitzant pocs fitxatges i fent pujar molts juvenils. Veurem com surt l'aposta de Pep Marguí.

Martinenc: Poques coses a dir d'un conjunt a priori inferior i imminentment amateur. Molta ilusió per portar aquest trofeu a les vitrines del club jugant a casa i moltes ganes de donar la sorpresa.

El protagonista del dia

Luis Blanco (Sant Andreu)- Després de dos últimes temporades discretes al Badalona, Luis Blanco ha firmat pel Sant Andreu. Avui serà
el seu debut com a quatribarrat i caldrà estar atent per saber quin Blanco veurem, si el de fa quatre o cinc temporades que desbordava i encarava amb perill o el discret jugador dels últims dies. A més, l'ara andreuenc és tot un clàssic del torneig, que ja figura al seu palmarés ja que en el seu dia el va guanyar amb el Badalona.

3 comentaris:

  1. vamos Montañesa ay que ganar el torneo y demostrar que nou barris tiene el mejor equipo
    animos carrillo que este año la liaremos en tercera
    se oye y se escuha una voz de fondo:
    MONTAÑESAAAAAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  2. la semifinal la queremos ante el masnou ya que ay deudas pendientes contra este equipo asi lo adicho miki carrillo en radio marca y habra desplazamiento en masa de nuestro seguidores para ganar el torneo y ese duelo esperado ante el masnou con pocos refuersos

    y por favor.... se escribe Montañesa

    ResponElimina
  3. Gracias por la aportación.

    En principio, Masnou y Montañesa sólo se podrían enfrontar en la final.

    ResponElimina