dijous, 5 d’agost del 2010

Histórics dia 4

Espanyol B -- Europa -- Masnou


18.30h Espanyol B 1-1 Europa
Dani Nieto 18' Parrés 25'
Pen: 6-5
Espanyol B: Dinu, Fran Grima, Guillem Savall, Víctor Álvarez, Palacios, David López, Joselu, Cervera, Lucas Porcar, Darder i Dani Nieto.
Europa:Cañadas, Narcís, Alberto, Cano, Diego, Ivan, Nefta (Remo 44'), Parrés, Cebri, Guzmán i Ramonet Rovira.

19.30h Europa 2-0 Masnou
Aitor Gonzalez 32'
Ramon Gatell 40'
Europa: Belsun, Alberto, Cano, Diego (Pociello, 18'), Ivan (Parrés, 18'), Valderas, Aitor González, Cebri (Márquez, 29'), Remo, Gatell i Aitor Olmo.
Masnou: Abel, Gerard, Miguel, Javier, Carlitos, Brian, Josu, Marc Esteban, Javi Sánchez, Carrión i Siso Amigó.

20.30h Espanyol B 1-0 Masnou
Willy 30'
Espanyol B: Isaac, Ángel, Segarra, Enric Tarrés (Sergio Ginés 24'), Azrack, Óscar Sielva, Blazquez, Isaias, Romero, Chuli i Willy.
Masnou: Xavi, Sergio (Brian 27'), Jonathan, Albert (Javier 45'), Marc Rojals, Marc Esteban, Xavi Garcia, Montilla (Carrión 38'), Masip, Àlex i Lucas.

Crónica
La diferéncia de gols dóna el pas a semifinals a L'Europa

L'Europa ha assolit el pas a semifinals del torneig dels histórics, després d'aprofitar-se de la normativa del torneig, que fa prevaldre la diferéncia de gols per damunt de la tanda de penals.

El primer partit ha estat força igualat, amb una alta intensitat. L'Espanyol B ha dominat els primers compassos del partit i s'ha avançat mitjançant Dani Nieto. Després, l'Europa s'ha refet empatant amb un cop de cap de Parrés.

Els penals han decidit que l'Europa seguís al terreny de joc i s'enfrontés al vigent campió, al Masnou, que ha fet debutar a la majoria dels seus fitxatges en el primer partit. Encara que al principi li ha costat, l'Europa ha acabat imposant-se amb claredat. Primer Aitor Gónzalez i després Ramon Gatell han aprofitat que Abel, porter del Masnou, no tingués gaire bon dia.

El Masnou, vigent campió arribava a l'últim partit ja eliminat i amb la funció de jutge del torneig. Els jugadors maresmencs han demostrat professionalitat i no s'ha notat en cap moment qui és jugava la classificació. L'Espanyol B ha dominat la pilota i l'únic gol del partit ha arribat amb una jugada combinada que ha culminat Willy. L'Espanyol B ho ha intentat, peró no ha pogut i ha acabat eliminat.

MVP de la jornada
Parrés (Europa). Bona actuació del nou fitxatge de l'Europa, que ha demostrat les seves qualitats, que es basen en la lluita i l'entrega al mig del camp. Ha recuperat moltes pilotes i no ha arriscat en l'entrega. El fins fa uns mesos jugador del Premià ha culminat la seva actuació amb un gol de cap que li ha valgut la classificació el seu equip. Ramonet Rovira, que també ha seguit el mateix camí de Parrés (Premià-Europa) també ha jugat a un bon nivell.


--

Prévia

Espanyol B: una incógnita el projecte de Toni Rovira. El filial blanquiblau és l'únic equip que participa en el torneig que ha patit un descens de categoria, i per aixó el seu rendiment és incert. I més si es té en compte tots els canvis, ja que han canviat l'entrenador i moltes altes i baixes de jugadors.

Europa: l'equip gracienc torna a fer un projecte ambiciós per intentar lluitar pel playoff, i avui la primera oportunitat per veure'l. La majoria dels fitxatges són jugadors que han destacat a 3a i a 1a Catalana, cas de Guzmán o Parrés i la columna vertebral de l'equip segueix, amb Pedro Dólera al capdavant.

Masnou: el vigent campió arriba als Histórics amb una plantilla reforçada, encara que els grans pilars han marxat a equips de superior ambició. Claudio Festa ha tingut que reconstruir un equip fitxant a jugadors experimentats a 3a i jugadors que van destacar a 1a Catalana. El Masnou buscarà repetir l'éxit de la temporada passada, que va ser perfecte pels masnovins guanyant els Histórics i pujant de categoria.

El protagonista del dia

Siso Amigó (Masnou). Després d'uns mesos de parada, des del febrer, Siso Amigó tornarà a vestir-se de curt. La temporada passada va ser desastrosa per a ell, la va començar amb el Premià com a fitxatge estrella, peró l'equip li va donar la baixa a l'hivern pel seu pobre rendiment. Després, va fitxar pel Terrassa, peró després d'un mes amb l'equip, ho va deixar per no poder compatibilitzar els seus estudis amb el futbol. Ara aquell prometedor centrecampista del Sabadell fitxa pel Masnou, amb l'objectiu de donar un pas endavant al món del futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada