dimarts, 3 d’agost del 2010

Histórics dia 2

Sabadell -- Horta -- Premià

18.30h Sabadell 0-1 Horta
Eric 31'

Sabadell: Albert, Toni Lao, Álex Ruiz, Pagés, Mikel, Puigdollers, Raúl Rodríguez, Roberto, Nelber, Fito i Chica.
Horta: Adri, Sergi, Uri, Arias, Carles Cortijo, Aitor, Eric, Lolo, Ismael, Juan Pedro i Pol.

19.30h Sabadell 0-1 Premià
Jonathan 18'

Sabadell: De Navas, Chapi, Bermudo, Álex Ruiz (Toni Lao 28'), Agustín, Juvenal, Jordi Sánchez, Mario Quereda (Roberto Morales 38'), Joaquín, Alberto Manga i Eneko.
Premià: Pablo, Javi, Litus, Ruben, Edu, Iván (Gerard 30'), Xavi Molina (Quimet 30'), Jonathan, Cristóbal, Kevin i Rubén Escobar.

20.30h Horta 3-1 Premià
Mario 14' Quimet 38'
Nils 32'
Ismael 33'

Horta: Carles, Jordi Costa, Jaume Villalba, Óscar Brinquis, Marcel, Joan, Jacob, Nils, Mario, Álex Cortijo i Juan Pedro (Ismael 24').
Premià: Cristian, Uri, Litus, Víctor, Moreno, Sergi, Pol (Quimet 29'), Marc, Monde, Ayham i Maca (Javier 29')

Crónica

L'Horta pot amb el Sabadell i amb el Premià
L'Horta ha donat la sorpresa en el dia d'avui imposant-se al Sabadell i al Premià i classificant-se per semifinals.

Primer el conjunt de Óscar Sanchís s'ha imposat sorpresivament al Sabadell, que no ha tingut encert cara porta i s'ha vist sorprés en una gran jugada de Jacobo per banda esquerra que ha finalitzat el juvenil Eric amb una volea sensacional. Després, Jordi Costa ha posat tots els titulars sobre la gespa per enfrontar-se al Sabadell i ha vençut gràcies a un golás de Jonathan des de fora l'aréa. El Sabadell s'en anava amb les expectatives rebaixades i amb les mans buides del torneig. Els maresmencs per contra havien deixat una gran sensació, peró la majoria dels titulars han deixat pas a un munt de cares noves i jugadors a prova en el segon partit, que ha sigut un bany pràcticament absolut per l'Horta, que ha pogut guanyar fins i tot per més.

MVP de la jornada

Nils (Horta). Ha participat només en el partit davant el Premià, peró ha deixat mostres sobrades de la seva calitat. S'ha mostrat molt participatiu i desequilibrant per la part esquerra de l'atac dels barcelonins, i ha completat la seva sensacional actuació amb el gol que ha acabat de decantar la balança, el 2-o, després de marxar per banda i definir amb un xut sec, fort i creuat que ha fet inútil l'estirada del porter del Premià. La veritat és que un jugador interessant, que ha arribat al Horta procedent de la PB Anguera aquest estiu.

--
Prévia

Sabadell: nova oportunitat per veure l'equip que genera més expectatives, més il·lusió del nostre futbol. Després del 4-0 davant el Terrassa, avui una altra prova pel conjunt de Lluis Carreras. Després d'aquesta tarda veurem si les expectatives baixen o segueixen creixent.

Horta: a priori poc podrà fer l'equip d'inferior categoria, peró el futbol és sorpresiu, i més en un torneig com el dels histórics. Molt de juvenil en aquest nou projecte d'un club que espera anar retornant, mica en mica, al lloc on l'história el cita.

Premià: tota una incógnita el paper que pugui desenvolupar l'equip de Jordi Costa. La plantilla és pràcticament nova, només 4 jugadors han renovat i els fitxatges son de caire divers, joves apostes i alguns jugadors més reconeguts, com Cantó, excapità de la Gramenet B. Un altre dels atractius del dia és veure a Cristóbal León, el jugador que va fer 26 gols la temporada passada a Regional Preferent i ha donat el salt al futbol semiprofessional. Recordem que els maresmencs, fa aproximadament 2 setmanes van saber que jugarien a 3a i no a 1a Catalana després de la renúncia del Cassà.

El protagonista del dia


Alberto Manga (Sabadell). Nova etapa pel migcentre olotí, que espera retrobar el seu millor futbol i ajudar al Sabadell a clasificar-se pels playoffs. Dissabte passat a Sant Oleguer ja va donar mostres de la seva qualitat, marcant un dels gols del seu equip. Com a curiositat, Agustín Alberto Manga mai ha disputat el torneig d'Histórics, per tant, Manga debutarà avui en el torneig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada