divendres, 6 d’agost del 2010

Histórics Semifinals

18h Sant Andreu 1-0 Badalona
Matamala 20'
Sant Andreu: Morales, Poño (Álex Cacho 63’), Pelegrí (Dani Martí 45’), Moyano, Dani Guillén, Xavi Moro, Héctor Bueno (Curro 63’), Aday (Blanco 45’), Tarradellas, Miguélez i Matamala.
Badalona: David Valle (Marcos 45’), Robles, Ferrón, Pugui, Prats (Sellarés 57’), Sergio, Bustillo, Dani Guerrero (Charly Ruiz 57’), Santi Villa, Sibide (Víctor 57’) i Carroza (Xavi Muñoz 45’).

Crónica
http://www.uesantandreu.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=1889&Itemid=1

Prévia

Gran duel el que es podrà veure avui sobre la gespa del Municipal del Guinardó. Dos equips cridats a lluitar per la part més alta de 2aB s'enfronten buscant la final del Torneig d'Histórics. A aquestes altures ja del torneig el partit ja és quelcom més que un amistós, encara que el normal seria que els entrenadors continuessin fen proves per la temporada.

El Sant Andreu va patir ahir dos baixes definitives, que encara que no van debutar dilluns, anaven a ser peces importants al nou projecte. El Barça va depositar la clausula per fer-se amb Abraham i Rueda es va acollir a una clausula del seu contracte per marxar gratis a l'Alcorcón. Aixó no sabem si avui esperonarà als jugadors de Natxo Gonzàlez i tampoc sabem si arribarà algun fitxatge més.

Per la seva part, avui tindrem una nova oportunitat de veure el nou projecte del Badalona i ja en un partit de 90 minuts. Avui sabrem més sobre la nova plantilla i Manolo Marquez seguirà introduint novetats i proves diverses.

20h Horta 0-2 Europa
Alberto Gónzalez 22'
Valderas 76'
Horta: Adrian (Carles 19'), Ciurana, Jordi, Jaume, Brinquis (Carles Cortijo 29'), Lolo (Joan 53'), Pol (Eric 70'), Marcel, Mario, Juan Pedro i Nils.
Europa: Cañadas, Narcís, Alberto, Cano (Pociello 42'), Diego, Ivan Álvarez, Nefta (Ramon Rovira 45'), Valderas, Cebri, Carlos Guzmán (Parrés 56') i Ramon Gatell (Aitor Olmo 70').

Crónica
http://www.ceeuropa.cat/web/index.php?option=com_content&task=view&id=1751&Itemid=1
Prévia

Duel barceloní amb molta história al darrere el que es podrà veure avui en aquesta fantàstica doble ració de futbol estiuenc. Ambdos equips busquen una final que tindria una motivació extra si fos contra el Sant Andreu, especialment l'Europa. En partit disputat fa uns dies al Feliu i Codina Horta i Europa ja van empatar (1-1).

L'Horta és un equip d'inferior categoria a l'Europa, peró confia en tornar a donar la sorpresa com va passar el passat dimarts on ja es van carregar a Sabadell i Europa. Aquest jove projecte buscarà el seu protagonisme i la motivació no faltarà.

L'Europa està buscant en aquesta present edició el títol per primera vegada en la seva história. Els nous fitxatges van demostrar ahir el seu nivell i avui esperen rematar la feina, encara que el fet de jugar dos dies seguits pot ser un impediment pels graciencs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada