dimecres, 4 d’agost del 2010

Histórics dia 3

Badalona -- Montanyesa -- Júpiter

18.30h Badalona 0-0 Júpiter
Pen: 2-3
Badalona: Marcos, Quim, Xavi Muñoz, David Prats, Sergio, Bustillo, Obioma, Charly Ruiz, Dani Guerrero, Carroza i Diego Torres.
Júpiter: Jaume, Israel, Bernal, Masa, Jesús, Héctor, Ramon, Garcia, Trigo, Aritz i Carlos Vidal.

19.30h Badalona 1-0 Montanyesa
Sellarés 32'
Badalona: Valle, Bustillo (Sergio 23'), Xavi Muñoz (Charly Ruiz 23'), Robles, Ferrón, Òscar Ramírez (Quim 37'), Sidibé, Pugui, Santi Villa, Víctor i Sellarés.
Montanyesa: Edgar, Ferran, Dani, Comas, Xavi Valls, Edu, Raúl Hernández, Joan, Villegas, Fasih (Padilla 27') i Xavi Jiménez.

20.30h Júpiter 0-0 Montanyesa
Júpiter: Sergio, Guille, Sebas (Aritz, 42'), Ismael, Carlos (Bernal 30'), Isra (Peque 42'), Aleix (Ramon 42'), Marcos, Adjhai, Díguez i Eric.
Montanyesa: Edgar, Ferran (Comas 23'), Edu Aljama (Xavi Valls 1'), Gerard Creus, Dani, Edu (Joan 23'), Enric, Padilla, Araujo, Fasih (Raúl 27') i Miguel Rubio.

Crónica
El Badalona, pateix peró acaba fent valer la seva superior categoria
Amb el balanç d'un sol gol en els seus dos partits, el Badalona va obtenir l'accés a les semifinals del Torneig d'Històrics, en què demà s'enfrontarà amb el Sant Andreu en un partit ben atractiu. El conjunt de Manolo Márquez va rendibilitzar al màxim el gol marcat contra la Muntanyesa, obra del nou davanter escapulat Marc Sellarés, per passar de fase. D'ahir, però, també cal destacar la bona imatge oferta pel Júpiter.

Els badalonins i el conjunt gris i grana van empatar a zero en el primer dels partits de la tarda d'ahir. El conjunt escapulat no va poder traslladar al resultat la seva teòrica superioritat tècnica, i malgrat que el partit va ser distret, només hi va haver una ocasió de gol, una volea de Dani Guerrero en el minut 18 que el porter Jaume va aconseguir aturar. En els penals xutats per evitar un possible desempat, el Júpiter es va imposar al Badalona.

El conjunt badaloní, doncs, estava obligat a guanyar el segon partit, contra la Muntanyesa, si volia mantenir alguna possibilitat de classificar-se. I aquest cop, amb un equip amb més titulars, sí que va aconseguir la victòria. Una bona jugada per la banda dreta de Pugui va acabar amb una centrada que Sellarés, fent gala d'una de les seves millors virtuts, va rematar a gol amb el cap.

En el tercer dels partits, només el Júpiter tenia possibilitats de classificar-se, però necessitava la victòria contra la Muntanyesa. Els jugadors Eric, que va fallar un gol amb la porteria buida en el minut 3, i Adjhai, en el minut 39, van estar a punt de donar el triomf a l'equip dirigit per Juanjo García, que va merèixer millor sort. Sense marcar cap gol, però, el l'accés a les semifinals era gairebé impossible.

NOTA: Crónica d'el9 esportiu. Futbol nostre no va poder assistir a la jornada del torneig, per aquest motiu l'MVP de la jornada queda desert.

--

Prévia

Badalona: un altre temporada i noves ilusions al Badalona. Aquest any peró hi ha alguna cosa diferent als altres, potser s'ha invertit menys i els jugadors fitxats tenen menys nom que altres temporades. Molt de fitxatge 'català', començant per l'entrenador Manolo Màrquez (Prat) i amb jugadors que han destacat a Lleida, Gavà o Cornellà. Així doncs moltes ganes de veure el nou projecte badaloní.

Montanyesa: amb el flamant ascens per primera vegada a la seva história a 3a, la Montanyesa buscarà augmentar el creixement absolut del club amb aquest torneig. La majoria dels jugadors de l'ascens segueixen el club, que s'ha reforçat bàsicament amb jugadors provinents del Prat, on no tenien masses oportunitats.

Júpiter: un altre recent ascendit, peró en aquest cas a Regional Preferent. Es tracta d'un club que mica en mica espera anar retrobant el seu lloc, que sembla estar més amunt. També segueixen gran part dels jugadors de l'ascens, i l'entrenador Juanjo García.

El protagonista del dia

Charly Ruiz (Badalona). Un dels millors jugadors del grup 5é de 3a la temporada pasada, per no dir el millor, arriba al Badalona, convertint-se en un dels fitxatges més prometedors i ilusionants. Avui primera oportunitat de veure'l d'escapulat, caldrà veure si manté el nivell del Cornellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada